vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Stratenmaker gezocht

Stratenmaker gezocht voor elk project

Stratenmakers gezocht voor de mooiste straten of bestrate tuinen van de omgeving!

  • Een pad met grote tegels
  • Een terras met patroon
  • Kleine klinkertjes
  • Asymmetrisch
  • Een complete tuin met verschillende materialen

Slechts een greep van de mogelijkheden voor het aanleggen van paden of tuinen.

Stratenmakers bestraten

Een bestrate tuin is niet alleen handig, onderhoudsarm en chique, het is ook nog eens praktisch. Als dit op een goede manier gebeurt, blijven de tegels of stenen voor jaren liggen! Af en toe een beetje poetsen met een hoge drukspuit en de tuin kan er weer tegen aan! Of wat dacht u van een pad naar het huis, of het appartementencomplex? Zo een pad dat een ‘rode loper-gevoel’ geeft. Die kan alleen door een echte stratenmaker gelegd zijn.

Wel een stratenmaker gezocht, geen stratenmaker gezocht, dat maakt het verschil

Nu bouwt u als aannemer de ene keer een mooie flat en de andere keer een grote villa of een leuke rijtjeshuizenwijk. In een flat is een stratenmaker misschien niet de hoogste prioriteit. We bedoelen maar dat een bestrate balkon niet persé voor de hand ligt. Maar een mooi bestrate pad naar de villa? Dat kan het plaatje zomaar eens afmaken. En die rijtjeshuizen verderop? Daar kunnen tuinen bijzonder mooi en onderhoudsarm worden voor de nieuwe bewoners met een bestrate tuin. De ene keer heeft u die stratenmaker dus hard nodig, en de andere keer kunt u beter een extra timmerman gebruiken.

Nu is de vraag hoe pakt u dat aan? Voor de ene klus heeft u graag een paar extra stratenmakers handen ter beschikking, maar dus niet altijd. En een stratenmaker mag dan veel aan wegen en paden werken, ze zijn niet op elke hoek van de straat te vinden. Dit klinkt als een uitdaging!

Vidomax helpt u hier graag bij! Dit omdat wij de afgelopen jaren stratenmakers hebben gezocht en toegevoegd aan onze vakmannen database. Hierin vindt u stratenmakers met elk zo hun eigen expertise.

Heeft u al naar stratenmakers van Vidomax gezocht?

Vidomax staat voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Natuurlijk is het fantastisch mooi om meerdere projecten op onze naam te kunnen zetten, echter ligt ons doel ergens anders. Zoals gezegd, zetten wij ons in voor kwaliteit. Dit omdat wij geloven in een goede relatie tussen de vakmannen, aannemers en Vidomax zelf. We baseren onze relaties en opdrachten dan ook op vertrouwen. We halen het beste uit ons zelf en het stratenmakers netwerk door direct te blijven communiceren.

Het gezegde ‘waar gehakt wordt, vallen spaanders’, voor de stratenmakers misschien eerder ‘waar tegels geslepen worden, vliegen vonken rond’, is zeker van toepassing wanneer er met een groter team gewerkt wordt. Of het nu gaat om beslissingen maken of gewoon de onderlinge verhouding. Perfectie bestaat niet: meningsverschillen of zelfs problemen ontstaan nu eenmaal waar met verschillende meningen gewerkt wordt. De rol van Vidomax is hier om voor beide partijen: stratenmakers en aannemers , op zoek te gaan naar de beste oplossing.

Maak a.u.b. uw keuze

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

Stratenmaker gezocht

Stratenmaker gezocht voor elk project
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website