vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Alkmaar

Stratenmaker gezocht in Alkmaar? Vidomax staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar stratenmakers in Alkmaar voor een nieuw bouwproject? Elk project biedt nieuwe kansen en vraagt om een inventarisatie van benodigdheden zoals materialen, vergunningen en bouwpersoneel. 

Een belangrijke vraag die rijst is: hoeveel vakmannen met welk specialisme heeft u nodig? Monteurs, tegelzetters, stratenmakers? Dat is afhankelijk van het project. Net zoals je geen paraplu meeneemt als de zon schijnt, zal een stratenmaker wellicht niet op de lijst staan bij de bouw van een kantoorpand. Maar bij de aanleg van een woonwijk in de omgeving van Alkmaar, zullen er heel wat straatjes gelegd moeten worden. Een extra bestrater moet dan zeker worden gezocht. 

Stratenmakers inhuren in Alkmaar die bij uw project passen? Vidomax helpt u graag! 

U kunt eens een kijkje nemen in het zoeknetwerk van Vidomax. Gedurende de afgelopen 26 jaar hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van bouwspecialisten, waaronder bekwame stratenmakers. Ons netwerk is zeer betrouwbaar en we hebben professionals in diverse vakgebieden in de bouwbranche, waaronder stratenmakers actief in de regio Alkmaar. 

Sommige van onze stratenmakers zijn al lange tijd verbonden met ons netwerk. Door langdurige relaties op te bouwen met zowel de stratenmakers als de opdrachtgevers, ontstaat er wederzijds vertrouwen. Bij Vidomax zijn we bekend met de sterke punten van onze stratenmakers aan de ene kant. Aan de andere kant leren we de eisen van de verschillende opdrachtgevers kennen. We weten welke stratenmakers gezocht worden door welke partijen. Hierdoor kunnen we zorgvuldig matches maken voor projecten in Alkmaar op basis van kennis, ervaring, vaardigheden en ook de verschillende werkmethoden. 

Vidomax en haar stratenmakers voldoen aan regels en wetten 

Naast de persoonlijke benadering van Vidomax, zijn wij een betrouwbaar en hardwerkend bedrijf. We zijn NEN 4400 gecertificeerd en goed op de hoogte van alle regelgeving in de stratenmakers- en bouwsector. De NEN 4400 certificering houdt in dat Vidomax wordt getoetst op verschillende aspecten, zoals: 

  • Correcte aangifte en afdracht van loonbelasting; 
  • Juiste afdracht van sociale verzekeringspremies; 
  • Adequate administratie van identiteitscontroles; 
  • Controle van arbeidsgerechtigdheid; 
  • En meer. 

Dit betekent dat u als aannemer kunt rekenen op een soepele samenwerking met Vidomax en de gevonden stratenmakers, met zekerheid en vertrouwen. 

Bent u al te lang op zoek naar goede ZZP stratenmakers in de omgeving van Alkmaar? Vidomax helpt u graag met het zoeken én vinden van de juiste vakmensen. 

 

 

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

Stratenmaker gezocht | Alkmaar

Uw project, onze stratenmakers in Alkmaar
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website