Over Vidomax

Vidomax

Vidomax Diensten is van oorsprong een Schoonmaakbedrijf gericht op alle voorkomende schoonmaak- en aanverwante diensten. Inmiddels hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met het leveren van vakmensen welke zich bevinden in ons netwerk.

Vidomax diensten is in 1993 opgericht en heeft zodoende een schat van ervaring opgedaan in de bouwwereld en bovendien een uitgebreid netwerk opgebouwd, wij geloven in de kracht van samenwerken.

Ooit begonnen als schoonmaakbedrijf, daarna uitgebreid met aanvullende diensten zoals het leveren van vaklieden in de bouw welke wij nog ruim beschikbaar hebben doordat wij altijd hebben gebouwd aan onze relaties. 
Vakmensen werken graag voor ons omdat wij voor hen een steun zijn en een betrouwbare partner, wij werken niet verticaal maar horizontaal met onze mensen samen.

Door de combinatie van het schoonmaken én het leveren van vakmensen kunnen wij onze relaties een totaalconcept aanbieden van begin tot einde van het project. 
Deze manier van werken wordt als zeer prettig ervaren, u heeft maar 1 aanspreekpunt voor veel onderdelen van het werk.

Door onze ervaring weten wij wat er van ons wordt verwacht. Wij kunnen snel en ad-hoc schakelen, razendsnel de planning aanpassen en denken mee in oplossingen. Kleine problemen lossen wij op voordat er irritaties kunnen ontstaan.

Ook met onze opdrachtgevers werken wij nauw samen, ook hier werken wij horizontaal, samen bouwen aan langdurige relaties!

Certificering en wet en regelgeving

Vidomax is NEN4400 gecertificeerd en is zodoende geregistreerd bij de stichting normering arbeid. 
Dit betekent dat wij 2 x per jaar een uitgebreide audit doorlopen, welke controleer of onze administratie op orde is en of de juiste afdrachten worden gedaan. Voor u als opdrachtgever biedt dit een extra zekerheid.
 

 

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2019 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM