vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Over Vidomax

Over Vidomax

Vidomax diensten is in 1993 opgericht. Door de jaren heen hebben wij een hoop ervaring opgedaan en een uitgebreid netwerk gecreëerd in de bouwwereld. Wij weten wat er van ons wordt verwacht. Zo kunnen wij ad-hoc schakelen, snel de planning aanpassen en met u meedenken in oplossingen. Op deze manier gaan wij voor een langdurige en duurzame samenwerking.

Bij Vidomax vind je alle bouwdisciplines onder één dak. Zo kunnen wij u bedienen vanaf het plaatsen van de bouwhekken, het schoonmaken van de bouwketen, de opleverschoonmaak en het leveren van vakmensen. Zo kunnen wij een totaalconcept leveren waarbij wij het aanspreekpunt zijn van de verschillende onderdelen van het werk.

Certificering en wet- en regelgeving

Vidomax is NEN4400 gecertificeerd en is geregistreerd bij de stichting normering arbeid. Deze certificering omvat aangenomen werken en controle op CAO en BTW/loonbelasting afdrachten.

Dit betekent dat wij twee keer per jaar een uitgebreide audit doorlopen. Hierbij wordt gecontroleerd of de administratie op orde is en of de juiste afdrachten worden gedaan. Voor de opdrachtgever geeft dit extra zekerheid.

Wij zijn continue op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving. Zo hebben wij het certificaat NBBU behaald voor de bemiddeling in ZZP-vakkrachten.

Veiligheid vinden wij heel belangrijk. Wij zijn dan ook erg trots dat twee van onze vakkrachten onlangs de veiligheidsprijs in ontvangst hebben mogen nemen van BAM speciale projecten.

 


  

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website