vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Over Vidomax

Vidomax is een dienstverlener met een zeer uitgebreid netwerk van professionele ZZP vakkrachten en mooie opdrachtgevers in de bouw en techniek. Wij verbinden deze twee netwerken met elkaar.

Vidomax diensten is in 1993 opgericht en heeft zodoende een schat van ervaring opgedaan in de bouwwereld en bovendien een uitgebreid netwerk opgebouwd, wij geloven in de kracht van samenwerken.

  • Wij bouwen met u mee van het begin tot het eind

  • De zelfstandige vaklieden maken graag gebruik van onze dienstverlening omdat wij voor hen een steun zijn en een betrouwbare partner, wij werken niet verticaal maar horizontaal met onze mensen samen.

  • Wij ontzorgen zelfstandige vaklieden in de vorm van onze aanvullende dienstverlening, facturatie, voorfinanciering, contractbeheer, debiteurenbeheer en door het communiceren tussen en met beide partijen.

  • Totaalconcept Vidomax! Van het begin tot het einde van het werk alle diensten onder één dak. 

Alle bouw disciplines onder één dak bij Vidomax

Door de combinatie van disciplines kunnen wij u bedienen vanaf het plaatsen van de bouwhekken, het schoonmaken van uw bouwkeet, de eindschoonmaak én het leveren van vakmensen zodoende leveren wij een totaalconcept van het begin tot het einde van het project. Deze manier van werken wordt als zeer prettig ervaren. Bovendien heeft u maar 1 aanspreekpunt voor veel onderdelen van het werk.

Wij kunnen snel en ad-hoc schakelen en denken mee in oplossingen

Door onze ervaring weten wij wat er van ons wordt verwacht. Wij kunnen snel en ad-hoc schakelen, razendsnel de planning aanpassen en wij denken mee in oplossingen. Kleine problemen lossen wij op voordat er irritaties kunnen ontstaan.

Ook met onze opdrachtgevers werken wij nauw samen, ook hier werken wij horizontaal, samen bouwen aan langdurige relaties!

Certificering en wet en regelgeving

Vidomax is NEN4400 gecertificeerd en is zodoende geregistreerd bij de stichting normering arbeid. Deze certificering omvat aangenomen werken en controle op CAO en BTW/loonbelasting afdrachten.
Dit betekent dat wij 2 keer per jaar een uitgebreide audit doorlopen, welke controleert of onze administratie op orde is en of de juiste afdrachten worden gedaan. Voor u als opdrachtgever biedt dit een extra zekerheid!

Zodoende zijn wij continu op de hoogte van nieuwe wet en regelgeving. Voor onze activiteit Bemiddelen in ZZP vakkrachten hebben wij het certificaat NBBU bemiddeling behaalt, dan zijn wij en u zeker dat de regels en wetgeving worden nageleefd.

Veiligheid vinden wij heel belangrijk, we zijn dan ook zeer trots dat twee van onze vakkrachten onlangs de veiligheid prijs in ontvangst hebben mogen nemen uit handen van BAM Speciale projecten.


  

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2023 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website