vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Arnhem

Stratenmaker gezocht in Arnhem? Vidomax regelt het voor u!

Voor uw nieuwe bouwproject in Arnhem bent u wellicht op zoek naar ervaren stratenmakers. Elk project biedt nieuwe mogelijkheden, maar vraagt ook om een zorgvuldige inventarisatie van benodigdheden. Zoals materialen, vergunningen en bouwpersoneel. 

Bij het bepalen van de benodigde vakmannen en hun specialismen komt een belangrijke vraag naar voren: hoeveel stratenmakers heeft u nodig? Dit is afhankelijk van het type project. Net zoals u geen paraplu meeneemt als de zon schijnt, zal een stratenmaker wellicht niet op de lijst staan bij de bouw van een kantoorpand. Maar bij de aanleg van een woonwijk in de omgeving van Arnhem, waar veel straatjes gelegd moeten worden, is het zeker noodzakelijk om extra bestraters te zoeken. 

Een geschikte bestrater gezocht voor uw project in Arnhem? Vidomax helpt u graag! 

Als u op zoek bent naar betrouwbare en bekwame stratenmakers in Arnhem, dan kunt u een kijkje nemen in het uitgebreide zoeknetwerk van Vidomax. Bij Vidomax hebben we langdurige relaties opgebouwd met zowel onze stratenmakers als onze opdrachtgevers, wat leidt tot wederzijds vertrouwen. We kennen de sterke punten van onze stratenmakers en begrijpen de eisen van verschillende opdrachtgevers. Hierdoor zijn we in staat om zorgvuldige matches te maken op basis van kennis, ervaring, vaardigheden en werkmethoden voor projecten in Arnhem. We zijn bekend met welke stratenmakers gezocht worden door welke partijen. Daardoor kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden voor uw bouwproject. 

Vidomax is betrouwbaar en in overeenstemming met regels en wetten 

Vidomax staat bekend om haar persoonlijke benadering en betrouwbaarheid als een NEN 4400 gecertificeerd en goed geïnformeerd bedrijf in de stratenmakers- en bouwsector. Onze certificering houdt in dat we worden getoetst op verschillende aspecten, zoals: 

  • Correcte aangifte en afdracht van loonbelasting verzorgen; 
  • Zorgen voor juiste afdracht van sociale verzekeringspremies; 
  • Adequate administratie van identiteitscontroles voeren; 
  • Arbeidsgerechtigdheid van onze medewerkers controleren; 
  • En nog meer maatregelen nemen om te voldoen aan de regelgeving.

Als aannemer kunt u bij Vidomax rekenen op een soepele samenwerking met zowel ons als de gevonden stratenmakers, met zekerheid en vertrouwen.  

Bent u al te lang op zoek naar goede ZZP stratenmakers in de omgeving van Arnhem? Vidomax staat klaar om u te helpen met het zoeken én vinden van de juiste vakmensen. 

 

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

Stratenmaker gezocht | Arnhem

Uw project, onze stratenmakers in Arnhem
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website