vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Arnhem

Stratenmaker gezocht in Arnhem? Vidomax staat voor u klaar!

Stratenmakers gezocht in Arnhem voor een nieuw op te starten bouwproject? Een nieuw bouwproject, nieuwe ronde nieuwe kansen. Een project in Arnhem dit keer. Even inventariseren wat is er nodig? Welke materialen, vergunningen, bouwpersoneel. Elk project is anders en zo dus ook de benodigdheden.

Een vraag is bijvoorbeeld: Hoeveel vakmannen van welk specialisme heb ik nodig? Monteurs, tegelzetters, stratenmakers? Dat hangt af van het project. Als de zon schijnt, neemt u immers ook geen paraplu mee naar buiten. Dus bij een kantoorpand staat een stratenmaker misschien niet op de lijst. Maar bij het bouwen van een woonwijk in de buurt van Arnhem, moeten er aardig wat straatjes gelegd worden. Een extra stratenmaker-topper moet dan zeker worden gezocht.

Stratenmakers die in uw straatje passen

U kunt eens zoeken in het zoeknetwerk van Vidomax. We hebben in de afgelopen 26 jaar een mooie netwerk aan bouwspecialisten, waaronder bekwame stratenmakers, verzameld. Los van het feit dat we in vele takken van de bouwbranche een professional hebben die in de buurt van Arnhem straten legt, is ons netwerk zeer betrouwbaar.

Sommige stratenmakers zijn al vele jaren bij onze kringen aangesloten. Door de lange termijn relaties die wie opbouwen met de stratenmaker, maar ook met de opdrachtgever ontstaat er een wederzijds vertrouwen. Wij kennen bij Vidomax de pluspunten van onze stratenmakers aan de ene kant, en aan de andere kant leren we de eisen van de verschillende opdrachtgevers kennen. We weten welke stratenmakers door welke partijen gezocht worden. Zo kunnen we een match maken voor projecten in Arnhem. Dit doen we op gebied van kennis, ervaring en bekwaamheid maar zeker ook op de verschillende werk-manieren.

Regels en wetten waar Vidomax en haar stratenmakers aan voldoen

Naast de persoonlijke kant van Vidomax zijn wij uiteraard een betrouwbaar en hardwerkend bedrijf. Zo zijn we NEN 4400 gecertificeerd en op de hoogte van alle regelgeving omtrent de stratenmakers-en bouwwereld. De NEN 4400 certificering toetste Vidomax op onder andere op zaken zoals:

  • aangifte/afdragen van loonbelasting
  • sociale verzekeringspremies
  • administreren van identiteitscontrole
  • controleren van arbeidsgerechtigd zijn
  • etc.

Zo bent u als aannemer verzekerd van een soepele samenwerking met Vidomax maar ook met de gezochte stratenmakers.

Heeft u al te lang naar goede stratenmakers in de buurt van Arnhem gezocht? Vidomax helpt u met het zoeken én vinden.

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

Stratenmaker gezocht | Arnhem

Uw project, onze stratenmakers in Arnhem
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2023 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website