vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Amersfoort

Stratenmaker gezocht in Amersfoort? Vidomax helpt u graag!

Een stratenmaker inhuren in Amersfoort voor een nieuw bouwproject dat opgestart gaat worden? Elk nieuw project brengt nieuwe kansen met zich mee, en dit keer is het in Amersfoort. Het is belangrijk om te inventariseren wat er nodig is: materialen, vergunningen en bouwpersoneel. Elk project is uniek en heeft specifieke benodigdheden. 

Een belangrijke vraag is bijvoorbeeld: hoeveel vakmannen met welke specialisaties zijn er nodig? Denk aan monteurs, tegelzetters en natuurlijk stratenmakers. Dit hangt af van het project zelf. Net zoals je geen paraplu meeneemt als de zon schijnt, zal een stratenmaker wellicht niet nodig zijn bij de bouw van een kantoorpand. Maar bij de aanleg van straten in een nieuwe woonwijk in de buurt van Amersfoort, zijn ervaren stratenmakers juist onmisbaar. Daarom is het van groot belang om op zoek te gaan naar een topper onder de stratenmakers om het project succesvol te voltooien. 

De perfecte match voor stratenmakers die passen bij uw project 

Een bekwame stratenmaker gezocht in de omgeving van Amersfoort? Dan kunt u eens zoeken in het uitgebreide zoeknetwerk van Vidomax. Met ruim 26 jaar aan ervaring hebben wij een waardevol netwerk van bouwspecialisten opgebouwd, waaronder ervaren stratenmakers. 

Veel van onze stratenmakers zijn al geruime tijd verbonden aan ons netwerk. Door langdurige relaties op te bouwen met zowel de stratenmakers als de opdrachtgevers, is er een wederzijds vertrouwen ontstaan. Bij Vidomax kennen we de sterke punten van onze stratenmakers, maar ook de eisen van verschillende opdrachtgevers. We weten welke stratenmakers gezocht worden door welke partijen. Zo vinden we de juiste match voor uw projecten in Amersfoort. Hierbij kijken we niet alleen naar kennis, ervaring en bekwaamheid, maar ook naar de verschillende werkmethoden die gehanteerd worden. 

Vidomax en haar stratenmakers voldoen aan strikte regels en wetten 

Naast de persoonlijke benadering van Vidomax, zijn wij een betrouwbaar en hardwerkend bedrijf. We zijn NEN 4400 gecertificeerd en goed op de hoogte van alle regelgeving binnen de stratenmakers- en bouwwereld. De NEN 4400 certificering toetst Vidomax onder andere op zaken zoals: 

  • Correct indienen en afdragen van loonbelasting 
  • Naleving van sociale verzekeringspremies 
  • Zorgvuldige administratie van identiteitscontroles 
  • Controle op arbeidsgerechtigdheid 
  • En andere relevante aspecten, enzovoort. 

Als aannemer kunt u verzekerd zijn van een soepele samenwerking met Vidomax en de gezochte ZZP stratenmakers dankzij onze certificering en naleving van de regelgeving. Heeft u al lang gezocht naar goede stratenmakers in de omgeving van Amersfoort? Vidomax helpt u niet alleen met het zoeken, maar ook met het vinden van betrouwbare stratenmakers voor uw projecten. 

 

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

Stratenmaker gezocht | Amersfoort

Uw project, onze stratenmakers in Amersfoort
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website