vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

ZZP bemiddelaar

ZZP bemiddelaar

Vidomax is dé bemiddelaar op het gebied van ZZP vakkrachten in de bouw/techniek/grondwerk/logestiek/productie en schoonmaak. Wij bemiddelen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, tot het aangaan van opdrachten. Op deze manier kunnen wij beide partijen ontzorgen op het gebied van kiezen voor de juiste ZZP vakkracht en het vinden van de perfecte opdracht. Wij bewaken de contracten en documenten, verzorgen de voorfinanciering van de ZZP’er, verzorgen het debiteuren beheer en houden de wet en regelgeving up to date.

Wat kunt u van ons verwachten

Wij hebben een enorm netwerk van ZZP vakkrachten in diverse branches, dat wij graag met u delen. Nadat u uw aanvraag bij Vidomax gedaan heeft, wordt deze uitgezet binnen het netwerk. Nadat wij de reacties bekeken hebben, selecteren wij de juiste ZZP’er voor uw klus. Na overleg en kennismaking met u als klant, kan de vakkracht starten met de opdracht. Wij bevestigingen de opdracht naar u en naar de ZZP’er door middel van een overeenkomst aanneming van werk. Indien wij met nieuwe ZZP’ers samenwerken, dan ontvangen zij van ons een raamovereenkomst bemiddeling, welke als onderlegger dient voor de opdrachten die zij via ons accepteren. Wij verzorgen natuurlijk ook de volledige facturatie voor de opdracht. Onze werkwijze sluit aan bij de wet DBA welke toeziet op schijnzelfstandigheid.

Waarom u kiest voor een ZZP vakkracht via Vidomax

Vidomax levert ZZP vakkrachten aan de zakelijk markt. Wij brengen twee partijen samen, zonder dat daar te veel schakels tussen zitten. Alle vakkrachten die u via ons kunt inhuren, komen uit ons eigen netwerk. Op deze manier zijn er korte lijntjes en kunnen we snel tussen u en de vakkracht communiceren. Het voordeel van een vakkracht uit ons netwerk is dat dit geen onnodige kosten met zich meebrengt, wat wel vaak het geval is wanneer er meerdere partijen bij betrokken zijn. U kunt bij ons rekenen om een professionele en snelle service.

ZPP vakkrachten hebben vele voordelen ten opzichte van mensen in loondienst. Zeker voor een tijdelijke opdracht. Ze zijn vaak gemotiveerder, hanteren een all-in uurtarief en rekenen alleen de gewerkte uren. Ten opzichte van de WAB (wet arbeid in balans) kan een ZZP vakkracht goedkoper en bovenal flexibeler zijn, dan iemand in loondienst.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

ZZP bemiddelaar

bemiddeling-vakkrachten-in-de-bouw-vidomax
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website