vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Metselaar gezocht

Een goede metselaar gezocht voor uw bouwproject. Vidomax staat voor u klaar.

Een goede metselaar heeft het over:

  • Een metseltroffel
  • Een voegspijker
  • Een voegbeitel
  • Kaphamers
  • Een sabel

Als u totaal geen idee heeft, of slechts een voorzichtige gok kan wagen, van wat deze gereedschappen kunnen, kunnen we stellen dat u een metselaar zoekt. Misschien heeft u al een geruime tijd een metselaar gezocht via verschillende kanalen. Dit is echter geen makkelijke opdracht, zo weten wij bij Vidomax. We horen vaker dat het vinden van een echte vakman een behoorlijk uitdaging is tegenwoordig.

Vidomax helpt u zoeken naar de juiste metselaar voor de klus

Elk project zijn er weer andere specialisten nodig, van timmermannen tot metselaars. Elke projectontwikkelaar of aannemer moet weer rennen en vliegen om alles voor elkaar te krijgen. Nu is rennen en vliegen misschien ‘part of the job’ voor een projectontwikkelaar, maar één taak minder is er toch weer één.

Stel, de taak voor het vinden van goed personeel komt te vervallen! Dan heeft u als coördinator meer tijd om in andere taken te investeren. Vidomax helpt u graag met het zoeken naar de juiste metselaars.

Metselaar gezocht? Haal het uit het netwerk van Vidomax.

Vidomax vindt gemakkelijk een metselaar die voldoet aan de kennis en ervarings-eisen die u er op na houdt. We kennen onze metselaars goed, zo weten we niet alleen waar zij het beste in zijn, we weten ook wie welke opdracht leuk vindt. En wie zijn werk leuk vindt, werkt harder, beter én komt met een glimlach terug de volgende dag. Bij Vidomax streven we er dan ook naar om mensen en opdrachten zodanig te koppelen dat beide partijen er beter van worden.

Vidomax van schoonmaakbedrijf tot leveren van vakmensen voor de bouwsector

Dit kan alleen omdat we bij Vidomax bouwen aan ons metselaarsnetwerk. Waar we ooit begonnen als schoonmaakbedrijf hebben wij ons doorontwikkeld tot bouwsupportbedrijf. We maken nog steeds uw opleveringspanden of bouwketens schoon. We hebben er gewoon nog wat extra’s aan toegevoegd.

Ook bij het bouwen van deze opleveringspanden zelf helpt Vidomax een handje mee. Een metselaarshandje of twee bijvoorbeeld. We baseren onze relaties op vertrouwen. Doordat sommige metselaars al een geruime tijd in ons topmetselaars-bestand zitten, kennen we ze door en door, en zij ons! Daarom werken we graag samen: we weten wat we aan elkaar hebben.

Maak a.u.b. uw keuze

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

Metselaar gezocht

Metselaar-gezocht
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website