vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Medewerker grondwerker inhuren

Medewerker grondwerker inhuren

Vidomax koppelt vakmannen en -vrouwen uit het eigen netwerk met de diverse opdrachten binnen het grondwerken. Zo kunt u gemakkelijke de juiste vakmensen voor de juiste klus inhuren. Zowel u als klant en de ZZP’er worden ontzorgd bij het kiezen van de juiste vakkrachten en de juiste opdracht. Daarnaast bewaken wij de contracten en documenten en verzorgen wij de voorfinanciering voor de ZZP’er. Zo heeft u geen omkijken naar debiteurenbeheer en houden we de wet en regelgeving altijd up to date.

Grondwerker

Een grondwerker kan diverse grond- en graafwerkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden kunnen erg uiteenlopen, maar kunnen zowel met de hand of met (graaf)machines uitgevoerd worden. De werkzaamheden hebben vaak te maken met de voorbereiding van de aanleg van kabels en buizen, groen of wegen, de bouw van woningen en gebouwen of het reinigen van grond. Dit betekent dat een grondwerker voornamelijk voorbereidend werk doet. U kunt hierbij denken aan sleuven of geulen graven en de grond klaar maken voor bouw of sanering.

Kabeltrekker

De naam zegt het al. Een kabeltrekker zorgt ervoor dat alle kabels nauwkeurig op de juiste plek geplaatst worden. Er wordt voorafgaand aan de werkzaamheden een plan opgesteld, welke nauwkeurig gevolgd dient te worden. Met dit plan kunt u zeker stellen dat alle kabels op de juiste plek komen te liggen.

Kraanmachinist

Een kraanmachinist heeft de bevoegdheid om zware machines als hijskranen, graafmachines en shovels te bedienen. Een kraanmachinist is betrokken bij grote projecten in de bouw of de scheepvaart. Hij kan de bediening aansturen in de cabine van de machine of vanaf de grond met behulp van een radiografische besturing.

Shovelmachinist

Machinist grondverzet is een andere naam voor een shovelmachinist. Iemand die werkzaam is als een shovelmachinist is, bestuurt een shovel. Deze machine wordt vooral gebruikt in de grond-, weg- en waterbouw. De shovel zelf wordt ook wel een wiellader, grondverzet machine of laadschop genoemd.

Personeel inhuren?

Grondwerkpersoneel inhuren? Dat doet u gemakkelijk via Vidomax. Wij bemiddelen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, tot het aangaan van de opdracht. Heeft u vragen over de dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en zorgen dat u het juiste personeel kunt inhuren.

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

Medewerker grondwerker inhuren

zz-people-grondwerken
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website