vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Logistiek medewerker inhuren

Een logistiek medewerker inhuren

Wilt u graag een logistiek medewerker inhuren? Het is soms lastig om het juiste personeel te vinden. Daarnaast heeft bijna iedereen een andere uitleg wanneer je vraagt wat de dienst logistiek precies betekent. Plat gezegd is het een product van A naar B brengen, maar er komt nog zoveel meer bij kijken. Wat is logistiek precies? Welke functies vallen onder de dienst logistiek en hoe kunnen wij ondersteunen door het leveren van de juiste vakkracht?

Wat is logistiek?

Zoals eerder gezegd is logistiek meer dan alleen het transport van goederen van de ene naar de andere plek. Logistiek bestaat het uit organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. Om al deze fases in goede banen te leiden, zijn er diverse functies die van belang zijn. Binnen de logistiek zijn er dan ook verschillende banen waar veel vraag naar is, denk hierbij aan:

  • Logistiek medewerker
  • Chauffeur goederenvervoer
  • Coördinator havenlogistiek
  • Logistiek manager

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer banen binnen deze branche. Wilt u graag een logistiek medewerker inhuren? Vidomax koppelt u graag aan de juiste ZZP’er. Wij hebben een groot netwerk met ZZP vakkrachten uit de logistieke branche waarbij we uw vraag uitzetten. Zo kunnen wij de juiste persoon voor u selecteren en na overleg met u als klant, kan de vakkracht snel bij u starten.

Vidomax ontzorgt u volledig

Nadat u kennis gemaakt heeft met de ZZP’er bevestigen wij met beide partijen de opdracht in een overeenkomst aanneming van werk. Alle nieuwe ZZP vakkrachten ontvangen van ons een raamovereenkomst bemiddeling, welke als onderlegger dient voor de opdrachten die ze via ons uitvoeren. Naast de perfecte match maken tussen u als klant en de ZZP’er, faciliteren wij ook de facturatie. U hoeft zich dus nergens meer zorgen over te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het inhuren van een logistiek medewerker bij Vidomax? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

Logistiek medewerker inhuren

zz-pepole-productie-en-logistiek
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website