vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

Den Bosch

Bouwpersoneel gezocht in Den Bosch? Vidomax staat voor u klaar!

Heeft u voor een nieuw project in Den Bosch bouwpersoneel nodig? Op zoek naar geschoold personeel met de juiste kwaliteiten? Het zoeken van bouwpersoneel wordt steeds lastiger, terwijl vakmannen van groot belang zijn. Het aanbod van bijvoorbeeld timmerlieden of stukadoors krimpt. Vidomax kan u helpen bij het zoeken naar het geschikte personeel! Vacature advertenties met ‘Bouwpersoneel gezocht’ zijn niet langer meer nodig.

Hoe kan Vidomax u helpen bij het zoeken naar bouwpersoneel?

Door de jarenlange ervaring van Vidomax hebben wij een groot en professioneel netwerk van specialisten in de bouw opgebouwd, ook in Den Bosch. Daarnaast is persoonlijke benadering voor Vidomax belangrijk. Door goed te communiceren kunnen we de juiste overweging maken om het bouwpersoneel aan te bieden waar u naar op zoek bent.

Samen gaan we in gesprek om te bespreken wat belangrijke vereisten zijn voor het project en welke kennis het bouwpersoneel dat gezocht wordt nodig heeft. Dit wordt vergeleken met de kwaliteiten van het bouwpersoneel in ons bouwnetwerk. Deze communicatie resulteert in het vinden van het juiste bouwpersoneel. Daarnaast kunnen we door goed te communiceren eventuele problemen snel oppakken en zo goed mogelijk oplossen.

Hoe zorgt Vidomax dat het juiste bouwpersoneel bij het juiste project terecht komt?

Vidomax zorgt er dus voor dat het bouwpersoneel dat gezocht wordt voor projecten in Den Bosch en omgeving geïntroduceerd wordt aan opdrachtgevers. Daarvoor maken we gebruik van onze eigen software. Met deze software wordt alles nauwkeurig bijgehouden, zodat er geen onduidelijkheden of problemen ontstaan. In ons software houden we onder andere de volgende punten bij:

  • De specialisten uit ons netwerk die hun werkzaamheden aanbieden 
  • De aannemers of projectontwikkelaars die zich aanmelden
  • De verschillende projecten worden ingevoerd in het softwaresysteem
  • Het aantal uren wordt bijgehouden in het systeem
  • Contracten kunnen worden verstuurd via het systeem

Daarnaast zorgt onze eigen software ervoor dat de communicatie duidelijker wordt, maar dat we toch persoonlijk contact kunnen houden met onze vakspecialisten en opdrachtgevers uit Den Bosch.

Bouwpersoneel gezocht in Den Bosch? Maak via het softwaresysteem uw opdracht voor in Den Bosch en omgeving aan en vermeld wie en wat u zoekt. Wij gaan vervolgens aan de slag om het juiste bouwpersoneel voor uw klus te vinden. Wanneer er een match gevonden is, stellen wij jullie vervolgens graag aan elkaar voor. Hier leest u meer over onze eigen software.

Meer informatie over de werkzaamheden van Vidomax? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

Bouwpersoneel gezocht | Den Bosch

Bouwpersoneel gezocht voor een project in Den Bosch.
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2023 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website