vidomax-slide-2

Slide 1

Vidomax bouwt met u mee aan de toekomst

Onze manier van werken staat of valt met de mensen die het werk uitvoeren!

ZZP timmerman gezocht

Wij hebben dé ZZP timmerman voor uw project gezocht

Een huis zonder deur is als een auto zonder wielen. Bijzonder onpraktisch. Of een huis zonder dak? Dat is gewoon bijna grappig. Helaas is dit bijna realiteit tegenwoordig. Want zo een deur of een dak die komen er natuurlijk niet vanzelf. Daarvoor is een bekwame timmerman nodig. En laten die nu net wat schaars zijn in de bouwwereld. Heeft u al naar een timmerlieden gezocht? Of een ZZP timmerman wellicht? Hiervoor heeft Vidomax de oplossing: De ZZP timmermannen uit ons netwerk.

Het netwerk timmermannen van Vidomax

Sinds 26 jaar werken we bij Vidomax aan ons netwerk van specialisten. We breiden deze uit maar focussen ons vooral op de kwaliteit. Kwaliteit van het netwerk: hebben we genoeg mensen voor alle bouwfacetten? Ontvangen we opdrachten die interessant zijn voor de ZZP timmerman in onze kring? Maar ook naar de kwaliteit van de mensen in onze kringen: Hebben we connecties met ZZP timmermannen die gedegen werk afleveren? Tegelijkertijd bieden wij elke timmerman de mogelijkheid gevonden te worden door aannemers voor grote, mooie of leuke projecten.

Dus zoekt u een ZZP timmerman? Toch graag die deur in het pand waar u aan werkt? Iemand die alles van hout voor u in elkaar zet? Net die extra hulp die nodig is voor uw volgende project?

Neem eens contact op met Vidomax. Door uw opdracht in ons eigen software systeem in te vullen gaat de bal rollen! Of de spijker in het geval van de timmerman. Wij gaan aan de slag. We koppelen, op basis van uw aanvraag en type opdracht, dé timerman of timmermannen die uw project afmaken.

Waarom het ZZP timmermannetwerk van Vidomax?

Als er iemand voor kwaliteit gaat in plaats van kwantiteit is het Vidomax. We kunnen alleen ZZP timmermannen koppelen aan nieuwe opdrachten als wij ons netwerk van vakmannen goed onderhouden. Daarom staat persoonlijkheid voorop! Bij problemen of complexe situaties tussen timmerman en opdrachtgever denkt Vidomax mee.

Wanneer u heeft gezocht naar een ZZP timmerman, maar deze niet bekwaam genoeg was of gewoon niet gevonden heeft? Vraag dan bij Vidomax eens naar de mogelijkheden. Bij Vidomax bent u verzekerd van:

  • Vakspecialisten
  • Persoonlijke communicatie tussen u, ons en de timmerman
  • Zekerheid door de certificering NEN4400
  • Een beroep op een betrouwbaar netwerk
  • Lange termijn relatie

Maak a.u.b. uw keuze

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

Stel uw vraag

ZZP timmerman gezocht

Wij hebben dé ZZP timmerman voor uw project gezocht
Certificeringen

   

Vidomax Diensten Vof logo
Vidomax Diensten Vof

© Vidomax Diensten Vof 2023 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM

Doorzoek de website